• O631000983_10.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_11.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_12.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_13.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_14.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_15.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_16.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW
  • O631000983_17.webp_SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

AUDI SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

PŮVODNÍ CENA
3 274 200 Kč
VAŠE SLEVA
-285 200 Kč
VAŠE CENA
2 989 000 Kč
Nejlepší splátka úvěru
od 23 674 Kč

Máte dotaz? Zavolejte nám

  325 400 600
Ročník
Nový vůz
Palivo
Benzín
Nájezd
0 km
Převodovka
Automatická

Základní informace o vozidle

Výrobce
AUDI
Model
Q8
Karosérie
SUV
Stav
Nové
Počet dveří
5
Motor
4.0 TFSI
Výkon
373 kW
Barva
0Q0Q - Bílá Carrara
S odpočtem DPH
Ano
Termín dodání
Ihned
Objednací kód
O631000983
Adaptivní pneumatický podvozek sport
Adaptivní pneumatický podvozek sport poskytuje elektronicky řízené sportovní vzduchové odpružení s plynule proměnným adaptivním tlumením na všech čtyřech kolech a dynamické základní nastavení. V porovnání s adaptivním pneumatickým podvozkem se světlá výška vozidla sníží v závislosti na režimu až o 15 mm.
Automatická regulace výšky jízdy a tlumení v závislosti na zatížení zajišťuje dobrý jízdní komfort. Regulace jízdní výšky umožňuje nastavit jízdní výšku vozidla v rozmezí 90 mm mezi maximální a minimální úrovní.
Světlou výšku lze podle situace zvýšit, např. pro jízdu po polních cestách. Nastavení nižší světlé výšky snižuje odpor vzduchu. Je také možné snížit zadní nápravu, aby se usnadnilo nakládání zavazadlového prostoru. Tato funkce se aktivuje tlačítkem v zavazadlovém prostoru.
Adaptivní pneumatický podvozek sport zahrnuje:
Řízené tlumiče a vzduchové pružiny na přední a zadní nápravě
5prvkovou odlehčenou pření nápravu se stabilizátory a nápravnici přišroubovanou ke karoserii
5prvkovou zadní nápravu s nezávislým zavěšením kol, stabilizátory; pružně uloženou zadní nápravnici
Prostřednictvím funkce Audi drive select lze nastavit různé režimy, které pokud vozidlo stojí umožňují dosáhnout následující jízdní výšky:
„zdvih“: + 50 mm
„allroad“/„offroad“: + 15 mm
„auto“/„comfort“: +/- 0 mm
„dynamic“: - 40 mm
Dodatečná funkce snížení výšky zadní nápravy při nakládání do zavazadlového prostoru v porovnání s režimem „auto“: - 65 mm (aktivuje se tlačítkem v zavazadlovém prostoru)
V režimu „auto“ se jízdní výška vozidla automaticky sníží o 40 mm při rychlostech nad 160 km/h pro snížení odporu vzduchu. Airbagy vpředu s možností deaktivace airbagu spolujezdce Alarm proti krádeži
Alarm proti krádeži slouží ke kontrole dveří, kapoty a víka zavazadlového prostoru.
Funkce Safelock spojená se zámky dveří zabraňuje otevření dveří zevnitř, jakmile je vozidlo uzamčeno klíčem od vozidla (k dispozici v určitých zemích).
Alarm proti krádeži dále nabízí:
Ultrazvukové monitorování interiéru (lze deaktivovat)
Varování před krádeží pomocí snímače úhlu náklonu
Signalizační houkačku se záložní baterií pro případ narušení elektroinstalace Ambientní a konturní osvětlení interiéru Ambientní a konturní osvětlení interiéru ponoří interiér do atmosférického vícebarevného světla. Elegance designu je zdůrazněna cíleným osvětlením kontur a povrchů. Barevné provedení interiéru si můžete nastavit zcela podle vlastního vkusu. Ambientní a konturní osvětlení interiéru zahrnuje prvky standardního osvětlení interiéru a ambientního jednobarevného osvětlení interiéru:
Střešní modul vpředu a vzadu včetně čtecích světel (s kapacitními snímači)
Osvětlená make-up zrcátka na straně řidiče a spolujezdce
Vstupní osvětlení na spodní straně dveří vpředu a vzadu
Osvětlení vnitřních klik dveří vpředu vzadu
Osvětlení zavazadlového prostoru na pravé a levé straně
Osvětlení na víku zavazadlového prostoru
Ambientní osvětlení čalounění předních a zadních dveří
Osvětlení vnějších klik dveří vpředu a vzadu
Ambientní osvětlení přístrojové desky
Ambientní osvětlení středové konzole vpředu K dispozici je šest předdefinovaných barevných profilů pro nastavení barev. Lze také aktivovat interaktivní a individuální barevný profil. Interaktivní barevný profil se ovládá prostřednictvím režimů Audi drive select. Pro individuální barevný profil si můžete vybrat z 30 různých barev. Barva konturního a ambientního osvětlení se nastavuje samostatně.
Možnost přizpůsobení barvy osvětlení je pro:
Konturní osvětlení dveří vpředu a vzadu
Ambientní osvětlení čalounění dveří vpředu vzadu
Ambientní osvětlení středové konzole vpředu a vzadu
Konturní osvětlení středové konzole vpředu
Konturní osvětlení s osvětleným logem quattro na přístrojové desce na straně spolujezdce
Ambientní osvětlení přístrojové desky Asistent rozpoznávání dopravních značek
Informace týkající se polohy a automatické zobrazení dopravních značek, jako jsou zóny zákazu vjezdu a rychlostní omezení, včetně informací o tom, kdy jsou v určitých situacích a v určitou denní dobu rychlostní omezení, v Audi virtual cockpitu.
Asistent rozpoznávání značek pomocí kamery zahrnuje:
Rozpoznávání a zobrazování zón se zákazem vjezdu a rychlostních omezení, včetně dočasných omezení rychlosti
Rozpoznávání začátku a konce dálnic, rychlostních silnic, zastavěných oblastí a obytných zón a zobrazení příslušného rychlostního omezení - Situační zobrazení a vyhodnocení při jízdě za mokra, při omezení rychlosti v určitou denní dobu a při použití přívěsu
Pokud se dopravní značka nachází mimo vizuální dosah kamery, jsou informace vyvolány z navigačních dat uložených v MMI navigace plus. Audi connect navigace & infotainment
Dokonalé spojení. Přímo přes internet. Pod pojmem Audi connect se skrývají všechny aplikace a vývojové prvky, které propojují současné i budoucí modely Audi s internetem, majitelem a infrastrukturou.
S Audi connect můžete například výrazně lépe plánovat trasu díky aktuálním dopravním informacím z internetu. Audi connect nabízí řadu informačních a zábavních funkcí a posouvá tak pohodlí a požitek z jízdy na zcela novou úroveň. Audi connect umožňuje řidičům snadno vyvolat informace o volných parkovacích místech, zkontrolovat nejnovější titulky novin a získat aktuální předpověď počasí pro místo, kam 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 6/15 mají namířeno. A díky Wi-Fi hotspotu mohou cestující na zadních sedadlech používat svůj notebook, tablet nebo jiná mobilní zařízení pro přístup k informacím a e-mailům
stejně pohodlně a bezpečně jako v kanceláři. Vybrané obrázky na pozadí od vybraných partnerů jsou k dispozici pro centrální displej MMI prostřednictvím aplikace myAudi v sekci Themes.
Služby jsou poskytovány prostřednictvím karty SIM trvale instalované ve vozidle. Náklady na datové připojení jsou zahrnuty v ceně služeb. Datové připojení pro Wi-Fi hotspot a využívání služeb vyžadujících online streamování médií (např. online rádio a hybridní rádio) není zahrnuto.
Datové připojení pro Wi-Fi hotspot a využívání služeb vyžadujících streamování médií online je rovněž zajištěno prostřednictvím karty SIM trvale zabudované ve vozidle a placeného datového tarifu poskytovatele Audi. Informace o tarifech a rezervaci najdete na www.audi.com/connect.
Audi connect navigace & infotainment zahrnuje:
Navigaci pomocí satalitní mapy
Online vyhledávání cílů
Online hlasové zadání
Online dopravní informace
Online dopravní informace plus
Navigaci v jednotlivých pruzích na dálnicích
Online body zájmu (POI)
Informace o možnostech parkování na ulici
Upozornění na nebezpečí
Online dopravní informace o značkách
Navigaci myAudi
3D zobrazení měst s vysokými detaily
Online streamování médií
Online rádio
Hybridní rádio
Informace o počasí
Online zpravodajství
Wi-Fi hotspot
Uživatelské profily
Přístup k databázi grafických motivů infotainmentu Audi connect nouzové volání & servis s Audi connect vzdáleným ovládáním vozu
Audi connect nouzové volání & servis se postará o to, abyste se na každé cestě cítili bezpečně - bez ohledu na to, co se stane nebo kam vás cesta zavede. Například v případě vážné nehody se automaticky uskuteční tísňové volání do centra tísňového volání. Informace o vozidle jsou předávány automaticky, aby bylo možné co nejrychleji zajistit pomoc. Kromě toho dokáže systém Online Car Care prediktivně rozpoznat určité problémy ještě před jejich vznikem. V nepravděpodobném případě poruchy vozidla nebo drobné nehody je možné přivolat asistenční službu pomocí online zavolání, která Vám ihned poskytne pomoc.
Výbava Audi connect nouzové volání & servis nabízí následující služby:
Audi connect nouzové volání
Online přivolání asistenční služby
Pomoc při likvidaci škod Audi
Online sjednání návštěvy servisu Audi
Online Car Care
Služby Audi connect vzdáleného ovládání vozu propojují vozidlo s chytrým telefonem. Pomocí aplikace myAudi je možné na dálku přistupovat k vozidlu, zobrazit poslední parkovací pozici a aktuální stav vozidla. Ten zahrnuje aktuální stav paliva a oleje, aktuální počet ujetých kilometrů, termín příští servisní prohlídky a také informace o tom, zda jsou dveře a okna zavřená. V případě potřeby lze vozidlo také dálkově zamknout a odemknout. Určitá výbava dostupná na přání za příplatek může navíc využívat výhod online připojení. Například nezávislé topení a větrání lze spustit nebo naprogramovat prostřednictvím aplikace myAudi a v případě spuštění alarmu proti krádeži lze na chytrý telefon odeslat push notifikaci.
Výbava Audi connect vzdálené ovládání vozu zahrnuje:
Informace o parkovací poloze
Stav vozidla
Odemykání a zamykání na dálku
Ovládání nezávislého topení a ventilace na dálku
Notifikace o aktivaci alarmu Audi drive select
Vyberte si vyšší výkon, větší pohodlí nebo individuální kombinaci obojího.
Různé režimy umožňují určit vlastnosti vozidla tak, abyste si mohli kdykoli vychutnat ten správný zážitek z jízdy:
#„auto“
„comfort“
„dynamic“
„allroad“ (pro vozidla s adaptivním pneumatickým podvozkem nebo adaptivním pneumatickým podvozkem sport)
„offroad“
„efficiency“
„individual“
Režim „efficiency“ přepne motor, převodovku, klimatizaci a adaptivní tempomat do úspornějšího základního nastavení.
Režim „individual“ umožňuje kombinovat různá nastavení pro každý systém podle potřeby.
Vozidla s adaptivním pneumatickým podvozkem nebo adaptivním pneumatickým podvozkem sport mají navíc v nabídce k dispozici funkci „Zdvih“, která umožňuje nastavit maximální možnou světlou výšku vozidla.
Zvolenému režimu jsou přizpůsobeny mimo jiné následující systémy:
Asistent řízení
Charakteristika motoru a řazení
Podvozek s nastavitelnými tlumiči
Řízení všech kol (pokud je objednáno)
Adaptivní pneumatický podvozek nebo adaptivní pneumatický podvozek sport (pokud je objednán)
Adaptivní jízdní asistent
HD Matrix LED světlomety
Další standardní systémy a systémy dostupné na přání Audi Hold Assist
Audi Hold Assist udržuje vozidlo v klidu po neomezenou dobu po zastavení v typickém stoupání nebo klesání. Po aktivaci asistentu je brzda automaticky zatažena při zastavení vozidla a je deaktivována až ve chvíli opětovného použití plynového pedálu k rozjezdu. Audi music interface
Dva sloty USB s nabíjecí a datovou funkcí pro přehrávání hudby z přenosného paměťového média (USB, smartphone, přehrávač MP3). 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 7/15 Audi obchod s aplikacemi a Audi smartphone interface
Audi obchod s aplikacemi v MMI ve vozidle umožňuje přístup k širokému výběru populárních aplikací, například z kategorií zprávy a podcasty, sport a hry nebo video a zábava. Bez ohledu na to, jaký chytrý telefon je používán, lze různé aplikace stáhnout přímo do vozidla a používat je v souladu s právními požadavky. O dostupných aktualizacích těchto aplikací budete informováni. Ty lze stáhnout přímo ve vozidle.
K použivání aplikací je zapotřebí účet myAudi a datové připojení.
Tato výbava zároveň nabízí možnost objednat si u našeho partnera Cubic Telecom jednorázový datový tarif 25 GB zdarma na dobu 1 roku. V případě potřeby lze kdykoli za poplatek objednat u tohoto partnera rozšíření a další datové tarify.
Díky tomuto datovému balíčku a integrovanému Wi-Fi hotspotu je možné surfovat na internetu ve vozidle, a to až s osmi mobilními zařízeními, jako jsou chytré telefony a tablety.
Audi smartphone interface propojuje smartphone s vozidlem a přenáší obsah smartphonu přímo a plynule na dotykový displej MMI. Navigace, telefonování, hudba a vybrané aplikace třetích stran lze pohodlně ovládat pomocí dotykového displeje MMI nebo hlasovým ovládáním. Připojení lze provést buď pomocí vhodného kabelu USB, nebo bezdrátově. Audi phone box
Chytrý telefon lze s vozidlem propojit pomocí Bluetooth, aby bylo možné ve vozidle přehrávat hudbu a telefonovat. Kompatibilní smartphony lze ve vozidle bezdrátově nabíjet. Díky podpoře LTE je signál mobilního telefonu zesílen, což umožňuje velmi dobrou kvalitu hlasu a signálu.
Pro použití handsfree lze připojit dva mobilní telefony současně. Mobilní telefon připojený jako první se zobrazí v MMI a obsahuje kompletní kontaktní údaje. V závislosti na modelu chytrého telefonu lze v MMI pomocí Bluetooth zobrazovat e-maily a textové zprávy.
Audi phone box obsahuje:
Univerzální rozhraní Bluetooth
Pohodlné integrované hands-free
Přihrádku pro telefon u středové loketní opěrky vpředu o rozměrech 170 x 87 mm
Možnost nabíjení přes USB port nebo bezdrátově (Qi standard)
Varování na zapomenutý telefon ve vozidle
Stav nabití telefonu, který se zobrazuje na dotykovém displeji MMI
Spojovací anténu pro propojení mobilního telefonu s vnější anténou pro zlepšení kvality signálu
Podporu LTE pro zesílení mobilního signálu Audi pre sense basic
Systém Audi pre sense basic dokáže včas iniciovat bezpečnostní opatření v případě nouzového nebo vyhýbacího brzdění a při jízdě na absolutní hranici výkonnosti. Díky propojení různých systémů vozidla dokáže systém vyhodnotit příslušnou jízdní situaci.
Mezi bezpečnostní opatření, která Audi pre sense basic nabízí, patří:
Napnutí předních bezpečnostních pásů a také zadních (pokud je objednáno)
Optimalizace polohy sedadla
Aktivace výstražných světel, která upozorňují ostatní účastníky silničního provozu
Zavírání oken a panoramatického proskleného střešního okna (pokud je objednáno) Audi pre sense front
Díky neustálému sledování prostoru před vozidlem přední kamerou a síťové analýze získaných dat dokáže systém rozpoznat situace, které jsou považovány za kritické, a pravděpodobnost čelní kolize.
V rámci limitů systému a v závislosti na situaci a rychlosti může systém varovat před hrozící srážkou a zahájit vhodné brzdění. Bezpečnostní opatření mohou být zahájena včas.
Vozidla lze detekovat při rychlosti až 250 km/h, chodce při rychlosti přibližně 85 km/h a cyklisty při rychlosti od 5 km/h.
Mezi bezpečnostní opatření, která Audi pre sense front nabízí, patří:
Napnutí předních bezpečnostních pásů a také zadních (pokud je objednáno)
Optimalizace polohy sedadla
Aktivace výstražných světel, která upozorňují ostatní účastníky silničního provozu
Zavírání oken a panoramatického proskleného střešního okna (pokud je objednáno) Audi virtual cockpit
Plně digitální sdružený přístroj s 12,3palcovým displejem s rozlišením Full HD s možností individuálního zobrazení „classic“ se vyznačuje flexibilním a přehledným zobrazením. Vybrané informace o vozidle a jeho funkcích lze zobrazit individuálně a podle potřeby.
Audi virtual cockpit zahrnuje:
Zobrazení „classic“ se 2 různě velkými kruhovými displeji
Individuální zobrazení rychlosti, otáček motoru, map, služeb Audi connect, informací o rádiu a médiích a mnoha dalších informací.
Konfigurace údajů palubního počítače v otáčkoměru
Ovládání prostřednictvím multifunkčního volantu
Zobrazení navigační mapy jako 3D modelu terénu
Nepřetržité zobrazování navigačních informací v blízkosti rychloměru při aktivovaném návadění po trase
Doporučení pro odpočinek
Tlačítko VIEW na multifunkčním volantu umožňuje rychlé a intuitivní přepínání mezi dvěma různě velkými kruhovými displeji:
Progresivní zobrazení s přehledným zobrazením grafiky palubního počítače a obsahu MMI na velké ploše.
Klasické zobrazení s velkým displejem otáčkoměru a rychloměru. Bederní opěrka pro přední sedadla nastavitelná ve 4 směrech
Bederní opěrka je individuálně elektricky, horizontálně a vertikálně nastavitelná ve čtyřech směrech a zajišťuje uvolněnou a ergonomickou polohu při sezení. Bezpečnostní šrouby kol s indikací uvolnění 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 8/15
Šrouby kol lze povolit pouze pomocí individuálně upraveného adaptéru. Detekce uvolněného kola upozorní řidiče v Audi virtual cockpitu, pokud je šroub kola uvolněný. Boční a zadní okna z termoizolačního skla
Zeleně tónovaná skla odrážejí UV záření, a mohou tak zabránit zahřívání interiéru vozidla. Vyhřívané zadní okno lze ovládat pomocí časovače. Boční airbagy vpředu a systém hlavových airbagů
Boční airbagy vpředu jsou integrovány do vnějších opěradel předních sedadel. V případě potřeby se navíc podél bočních oken rozvine hlavový airbag. Cestující na předních sedadlech a na vnějších zadních sedadlech tak mohou být při bočním nárazu chráněni. Dekorace z matného stříbrného kartáčovaného hliníku s lineárním reliéfem
Pro přístrojovou desku, výplně dveří a středovou konzoli Detekce obsazenosti sedadel Digitální příjem rádia
Kromě nabídky analogových stanic je k dispozici příjem programů digitálně vysílaných rozhlasových stanic podle standardu DAB, včetně DAB+ a DMB audio. Druhý DAB tuner průběžně vyhledává alternativní frekvence příjmu zvolené rozhlasové stanice; současně se aktualizuje seznam stanic.
V MMI se zobrazují doprovodné informace k programu, např. interpret nebo název a další informace ve formě slide show (např. obálka desky nebo počasí). Dělicí síť
Pro bezpečnou přepravu předmětů v zavazadlovém prostoru. Jednoduché a flexibilní upevnění umožňuje všestranné použití.
Dělicí síť:
Lze připevnit ke karoserii nebo ke sklopenému opěradlu zadního sedadla
Lze ji použít jak se nesklopeným opěradlem zadního sedadla, tak se sklopeným opěradlem na jedné straně nebo na obou stranách
Je odnímatelná
Upozornění: Pokud je současně objednán Bang & Olufsen Advanced Soundsystem, jsou oka pro dělicí vynechána v oblasti střechy ve výšce B-sloupků. To znamená, že při sklopení zadních sedadel není možné upevnit dělicí síť. Elektricky nastavitelná sedadla vpředu s paměťovou funkcí pro sedadlo řidiče
Pro sedadlo řidiče a spolujezdce je k dispozici široká škála elektrických nastavení. Nastavení se ukládají pro sedadlo řidiče a také se automaticky ukládají do osobních profilů.
Elektricky nastavitelná přední sedadla s paměťovou funkcí pro sedadlo řidiče zahrnují následující možnosti nastavení:
Výška sedadla
Podélná poloha sedadla
Sklon sedáku a opěradla
Paměťová funkce pro stranu řidiče nabízí dvě předvolby pro každý uživatelský profil pro elektricky nastavitelná přední sedadla a vnějších zpětná zrcátka. Nastavení lze uložit a aktivovat pomocí paměťového tlačítka. Kromě toho se do osobního profilu automaticky uloží poslední poloha sedadla.
Funkce snadného nastupování usnadňuje nastupování a vystupování. Po vypnutí zapalování se příslušné sedadlo při otevření jedněch z předních dveří posune dozadu. Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru
Víko zavazadlového prostoru lze elektricky otevřít nebo zavřít stisknutím tlačítka na komfortním klíčku, ve dveřích řidiče nebo pomocí tlačítka Soft Touch v rukojeti víka zavazadlového prostoru.
V kombinaci s komfortním klíčkem stačí k odemknutí, otevření a zavření víka zavazadlového prostoru gesto nohou (kopnutí) v zadní části vozidla. Existuje mnoho způsobů otevírání a zavírání víka zavazadlového prostoru. Jednoduché a pohodlné.
Funkce elektrického zavírání usnadňuje ruční zavírání víka v případě potřeby. Úhel otevření lze naprogramovat pro ještě pohodlnější a bezpečnější otevírání víka zavazadlového prostoru v místech s nízkým stropem. Elektrická roleta zavazadlového prostoru
Chrání obsah zavazadlového prostoru před zvědavými pohledy. Lze pohodlně ovládat při nakládání do vozidla.
Elektrické otevírání a zavírání rolety zavazadlového prostoru pro pohodlné nakládání zavazadlového prostoru; lze ovládat i manuálně. Elektromechanický posilovač řízení
Elektromechanický posilovač řízení je standardně konstruován jako progresivní řízení. Nabízí působivé jízdní vlastnosti díky převodu řízení v závislosti na úhlu natočení volantu a také díky asistenci řízení v závislosti na rychlosti.
Integrovaný asistent řízení závislý na rychlosti poskytuje pocit přesného řízení při vysokých rychlostech a usnadňuje parkování.
Základní nastavení lze zvolit prostřednictvím systému Audi drive select.
Pokud je objednáno řízení všech kol, využívá vozidlo přímý elektromechanický posilovač řízení s lineárním převodem na přední nápravě. Hlavové opěrky vpředu
U předních sedadel (mimo sportovní sedadla plus vpředu) manuálně výškově nastavitelné. Koberečky vpředu a vzadu
v černé barvě s kontrastním prošitím Komfortní klíč s funkcí Safelock
Pomocí komfortního klíče lze otevřít dveře a víko zavazadlového prostoru prostřednictvím bezdrátové komunikace mezi klíčem a vozidlem a opět zavřít pomocí senzorů na klikách dveří. - Kliky dveří lze také použít k odemknutí vozidla bez nutnosti aktivního použití klíče. To je možné u všech dveří. Chcete-li vozidlo zamknout zvenčí, stačí se dotknout některého ze snímačů umístěných na každé klice dveří. Komfortní klíč stačí mít u sebe.
Povolení k nastartování je rovněž uděleno bez nutnosti aktivního použití komfortního klíče. K tomu musí být komfortní klíč uvnitř vozidla. Pohonný systém se zapíná a vypíná tlačítkem start-stop na středové konzole. 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 9/15
Prvky lakované ve vysoce lesklé černé barvě a kovové spony v hliníkové optice na bocích zajišťují atraktivní vizuální odlišení horní a spodní strany komfortního klíče a zdůrazňují jeho inovativní funkce.
Systém Safelock zabraňuje otevření dveří zevnitř, jakmile je vozidlo uzamčeno klíčkem od vozidla. Komfortní středová loketní opěrka vpředu
Podélně nastavitelná s adaptivním nastavením sklonu
S odkládacím prostorem pod středovou loketní opěrkou Kontrola tlaku v pneumatikách
Pokud dojde ke ztrátě tlaku na jednom nebo více kolech, řidič je na to upozorněn vizuálně a akusticky v Audi virtual cockpitu. Lékárnička s výstražným trojúhelníkem
Lékárnička je umístěna v levé boční kapse zavazadlového prostoru. Výstražný trojúhelník dodávaný ex works je umístěn ve víku zavazadlového prostoru. Manuálně nastavitelný sloupek řízení
S manuálním nastavením výšky a vzdálenosti Maska chladiče Singleframe v hliníkové optice Mild-Hybrid
Mild-hybridní technologie je u běžných verzí motorů TFSI a TDI vybavena rozšířenou funkcí start-stop a rozšířenou rekuperací energie při brzdění pro nabíjení startovací baterie a lithium-iontového přídavného úložiště.
Řemen poháněný startér-alternátor a přídavná lithiumiontová baterie umožňují snížit spotřebu paliva a v důsledku toho snížit emise CO2. Plně elektrická jízda není možná.
Funkce mild-hybridní technologie:
Zvýšená rekuperace a vypínání spalovacího motoru při jízdě rychlostí nižší než 160 km/h (volnoběh je možný pouze ve spojení s automatickou převodovkou)
Díky trvalému připojení řemenem poháněného startérualternátoru ke spalovacímu motoru lze motor pohodlně a s malými vibracemi nastartovat
Systém Start-Stop lze použít až do rychlosti 22 km/h u motorů TFSI s automatickou převodovkou a 15 km/h u všech ostatních verzí motoru/převodovky
V závislosti na výbavě a v kombinaci s automatickou převodovkou propojuje elektronika motoru různé elektronické systémy například snímače dopravy před vozidlem nebo navigační údaje a usnadňuje tak jízdu na volnoběh přizpůsobenou každé konkrétní jízdní situaci. Nekuřácké provedení
Výbava zahrnuje:
Odkládací prostor vpředu
12V zásuvku vpředu a vzadu Nárazníky specifické pro S model s plným lakováním Nástupní prahové lišty s osvětlenou hliníkovou vsadkou vpředu a vzadu, vpředu s logem S Ochrana hrany nákladového prostoru z nerezové oceli Ostřikovače světlometů
Systém čistění světlometů poskytuje více světla na vozovce, zejména za nepříznivých povětrnostních podmínek. Čištění vodou a vysokým tlakem zajišťuje lepší svítivost a viditelnost díky menšímu rozptylu světla. Ovládací prvky v lesklé černé barvě s haptickou zpětnou vazbou a interiér s hliníkovými prvky
Panel ovládacích tlačítek a tlačítka pro ovládání světel v lesklé černé barvě dodávají interiéru progresivní atmosféru.
Vysoká kvalita se odráží v haptické zpětné vazbě, která je k dispozci pro panel ovládacích tlačítek a panel pro ovládání světel, který disponuje také senzorem přiblížení
Výrazný kontrast vytvářejí ovládací tlačítka asistenčních systémů řidiče, tlačítko parkovací brzdy a tlačítko Auto-Hold v hliníkové optice. Označení modelu na zádi vozu
v černé barvě s červeným logem S line Paket lesklé optiky
Orámování střechy a oken z eloxovaného hliníku Palivová nádrž o objemu 85 litrů Parkovací asistent s parkovacím systémem plus
V oblasti snímané ultrazvukovými senzory pomáhá parkovací asistent najít vhodné parkovací místo na ulici. Systém vypočítá nejlepší dráhu parkování pro příčná parkovací místa (popředu a pozadu) a nejlepší dráhu pro zaparkování a výjezdu z podélných parkovací míst.
Prostřednictvím přesných manévrů řízení Vás systém podpoří při vjíždění na parkovací místa nebo vyjíždění z nich. Řidiči stačí řídit se pokyny na displeji, řadit, zrychlovat, brzdit a sledovat celý proces parkování. Systém dokonce pomáhá při parkování několika pohyby. Vizuální zobrazení dokáže na základě úhlu natočení volantu upozornit řidiče na případné překážky po straně zobrazením cesty.
Funkce vyhledávání parkovacího místa se aktivuje na spodním dotykovém displeji MMI touch response a, pokud je parkovací systém zapnutý, na horním dotykovém displeji MMI touch response. Parkovací kamera - zadní
Snímá prostor za vozidlem a zobrazuje ho na horním displeji MMI touch response.
Dynamické prvky displeje, jako je například předem vypočítaná jízní dráha, pomáhají řidiči při parkování nebo manévrování.
Zadní parkovací kamera je diskrétně integrována do madla víka zavazadlového prostoru a aktivuje se při zařazení zpátečky, tlačítkem na středové konzole nebo na horním displeji MMI, pokud je zobrazen ukazatel vzdálenosti. Pedály a opěrka pro nohu z ušlechtilé oceli Prodloužená záruka výrobce 4 roky
prodloužení o 2 roky nad zákonnou záruku a max. do nájezdu 120 000 km Provozní návod 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 10/15 Prvky interiérové výbavy vrchní s kontrastním prošitím
Vrchní část přístrojové desky včetně orámování Head-up displeje (pokud je objednán) v černé barvě s kontrastním prošitím ve skálově šedé barvě quattro (se samosvorným mezinápravovým diferenciálem)
Stálý pohon všech kol quattro vyniká vynikající trakcí, jízdní dynamikou a vysokou stabilitou - díky asymetrickému/ dynamickému rozdělování točivého momentu pomocí samosvorného mezinápravového diferenciálu a řízení točivého momentu selektivně podle jednotlivých kol.
Funkce mechanické uzávěrky rozděluje hnací moment bez prodlevy na přední a zadní nápravu. Výsledkem je vynikající trakce a směrová stabilita. Selektivní řízení točivého momentu kol integrované do ESC jemně přibrzďuje kola na vnitřní straně v rychlé zatáčce, čímž zvyšuje hnací moment na vnějších kolech. Výsledkem jsou lepší dynamické vlastnosti v zatáčkách a přesnější a neutrálnější řízení. Sedadla sportovní vpředu s čalouněním v kombinaci mikrovlákno Dinamica Frequenz/kůže s vyraženým logem S
Navrženo pro sportovní ambice. Sportovní tvarovaná sedadla vpředu s individuálním nastavením.
K dispozici je široká škála elektrických nastavení pro:
Výšku sedadla
Podélnou polohu sedadla
Sklon sedáku a opěradla
Kromě toho lze manuálně nastavit výšku opěrek hlavu a bezpečnostního pásu.
Sportovní sedadla navíc nabízí:
Výrazné tvarování bočních opěrek sedadel
Elektrickou bederní opěrku nastavitelnou ve 4 směrech
Kombinace materiálů prodyšného mikrovlákna Dinamica a vysoce kvalitní kůže, navržená pro zvláště sportovní požadavky, je příjemná na dotek a nabízí vysoký komfort sezení.
Čalounění v kombinaci mikrovlákno Dinamica Frequenz/ kůže pro sportovní sedadla vpředu nabízí:
Středovou část předních a zadních vnějších sedadel v černém mikrovláknu Dinamica Frequenz
Boční části sedadel a středovou část opěrek hlavy vpředu v černé kůži
Opěrky hlavy vzadu v černé kožence
Kontrastní prošití
Vyražené logo S na opěradlech předních sedadel
Mikrovlákno Dinamica Frequency je prodyšný materiál sportovního vzhledu.
Vlastnosti průsvitně barvené lakované kůže vyčiněné bez použití chromu podtrhují exkluzivitu interiéru vozidla. Proces průsvitného barvení a povrchová ochrana zprostředkovávají pocit kvality a zajišťují, že materiál je odolný, snadno se udržuje a je světlostálý. Sluneční clony vpředu Speciální folie pro převoz Střešní spoiler s třetím brzdovým světlem Systém Start-Stop
Systém Start-Stop pomáhá snižovat spotřebu paliva a emise CO2 tím, že vypíná motor, když vozidlo stojí, např. na semaforech nebo v dopravní zácpě. Chceteli znovu nastartovat, iniciujte v případě potřeby proces startování uvolněním brzdového pedálu. Systém lze kdykoli deaktivovat. Tempomat s omezovačem rychlosti
Systém usnadňuje udržování stálého stylu jízdy a dodržování rychlostních limitů nastavením maximální rychlosti.
Při rychlostech kolem 20 km/h a vyšších systém udržuje konstantní nastavenou rychlost prostřednictvím regulace výkonu motoru nebo pomocí aktivního zásahu do brzd, pokud je k dispozici dostatečný výkon motoru a brzd. Systém se ovládá samostatným ovladačem na sloupku řízení. Nastavená rychlost se zobrazuje v Audi virtual cockpitu. Pokud byl objednán head-up displej, zobrazuje i zde.
Tlačítkem LIM lze přepínat mezi tempomatem a nastavitelným omezovačem rychlosti. Omezovač rychlosti pomáhá vozidlu udržovat předem nastavenou maximální rychlost. Kick-down umožňuje dočasně deaktivovat omezovač rychlosti a překročit nastavenou maximální rychlost. Funkce je k dispozici přibližně od rychlosti 30 km/h.
Při použití MMI navigace plus s MMI touch response může tempomat využívat také informace o sklonu vozovky, které jsou uloženy v navigačních datech. V důsledku toho funkce provádí asistenci při fázích přeběhu a doběhu motoru. Upevnění dětské sedačky ISOFIX a Top Tether pro zadní sedadla
Standardní montáž pro praktické upevnění dětských sedaček i-Size a ISOFIX na zadní vnější zadní sedadla.
Top Tether poskytuje další kotevní bod v horní části lavice zadních sedadel. Osvědčený systém ISOFIX kombinuje jednoduché ovládání s ochranou dětí ve vozidle.
Doporučené dětské sedačky z Audi originálního příslušenství získáte u svého partnera Audi. Upevnění dětské sedačky ISOFIX pro sedadlo spolujezdce
Praktické upevnění dětských sedaček na sedadlo spolujezdce pomocí standardních úchytů pro dětské sedačky ISOFIX.
Osvědčený systém ISOFIX kombinuje jednoduché ovládání s ochranou dětí ve vozidle.
Doporučené dětské sedačky z Audi originálního příslušenství získáte u svého partnera Audi. Upozornění na opuštění jízdního pruhu a asistent nouzového zastavení
V rámci možností systému pomáhá zabránit neúmyslnému vyjetí řidiče z jízdního pruhu.
Pokud je systém aktivován a připraven a nebyl aktivován směrový signál, varování před opuštěním jízdního pruhu zabrání vozidlu v překročení rozpoznaných hranic jízdního pruhu korekčním zásahem do řízení. Na přání řidiče lze nastavit dodatečné vibrace volantu. Systém má provozní rozsah přibližně 60 až maximálně 250 km/h. 02257/22/246/377/26.09.2024 Strana 11/15
Systém se aktivuje, jakmile se zapne zapalování. Lze jej také zapínat a vypínat manuálně prostřednictvím dotykového displeje MMI.
Asistent nouzového zastavení v rámci limitů systému rozpozná, když řidič nereaguje. V takových případech se spustí vizuální, akustické a haptické varování. Pokud řidič nereaguje, systém převezme kontrolu nad vozidlem a automaticky zastaví vozidlo ve svém jízdním pruhu. Aktivují se bezpečnostní opatření Audi pre sense, jako je optimalizace polohy sedadel, a vozidlo je připraveno na záchranu cestujících. Pokud je k dispozici, je provedeno automatické tísňové volání. Vnitřní zpětné zrcátko automaticky stmívatelné, bezrámové
Bezrámové a automaticky stmívatelné vnitřní zpětné zrcátko snižuje oslnění. Ve tmě je tak lépe vidět provoz za vozidlem. Vnější zpětná zrcátka elektricky nastavitelná, vyhřívaná a sklopná, oboustranně stmívatelná, s paměťovou funkcí, včetně automatického naklopení při parkování pro vnější zpětné zrcátko spolujezdce
S integrovaným LED směrovým světlem a automatickým naklopením vnějšího zpětného zrcátka spolujezdce. Funkce automatického naklopení vnějšího zpětného zrcátka spolujezdce se aktivuje vždy při zařazení zpátečky, takže řidič má pak lepší výhled na obrubník. Vyhřívání předních sedadel
Vyhřívání sedadel vyhřívá středové panely sedadel a opěradel a boční opěrky předních sedadel.
Vyhřívání sedadel lze individuálně nastavit pro obě přední sedadla ve třech stupních na spodním dotykovém displeji MMI. Funkce vyvážení klimatizace sedadel umožňuje individuálně nastavit zaměření ventilace na opěradlo nebo sedák sedadla na displeji MMI touch response. Zadní LED světla plus
Světelný podpis je výrazným stylistickým prvkem zadní části vozu. Dynamický ukazatel vypadá velmi progresivně.
Zadní světla s technologií LED aktivují zadní a brzdová světla rychleji, takže je řidiči jedoucí za nimi uvidí dříve.
Při ukazování vytváří dynamický blinkr světelný puls, který postupuje směrem ven ve směru, kterým vůz odbočuje.
Zadní LED světla plus zahrnují:
Dynamická směrová světla
Brzdová světla
Zadní světla
Osvětlení registrační značky
Couvací světla Čalounění stropu z černé tkaniny Čelní sklo z termoizolačního skla
Termoizolační zasklení z vrstveného bezpečnostního sklad odráží UV záření a může tak pomoci zabránit zahřívání interiéru vozidla. ČR Řízení všech kol
Agilita pro lepší jízdní dynamiku, stabilita pro vyšší bezpečnost, manévrovatelnost pro větší komfort - tyto jízdní vlastnosti zahrnuje řízení všech kol.
Tyto výhody spojuje jediný systém, který poskytuje dodatečnou řiditelnost zadní nápravy. Systém pomáhá řidiči aktivním zásahem do řízení zadní nápravy, čímž znatelně zlepšuje ovladatelnost a jízdní komfort při jakékoli rychlosti.
Při nízkých rychlostech se snižuje síla působící na řízení a zmenšuje se poloměr otáčení vozidla natáčením zadních kol do protisměru. Tím se výrazně zvyšuje agilita vozidla. Řízení všech kol také usnadňuje parkování pomocí parkovacího asistenta a asistenta pro jízdu s přívěsem. Při jízdě vyšší rychlostí se cíleně upravuje úhel natočení zadní nápravy, jejím natočením ve stejném směru. Pohyby volantu se rychle a přesně převádějí. Tím se následně zlepšuje odezva řízení a stabilita vozidla.
Celkově řízení všech kol umožňuje snadnější manévrování, sportovní chování při jízdě a vynikající a pohodlné řízení.
Zlepšená ovladatelnost:
Přesnější chování řízení
Přímější odezva řízení
Vynikající jízdní směrová stabilita
Lepší agilita
Vylepšený jízdní komfort:
Pohodlné ovládání
Menší úhel natočení volantu
Menší poloměr otáčení
Lepší stabilita při změně jízdního pruhu a odbočování ve vysokých rychlostech
Kryty vnějších zpětných zrcátek v černé
Akční paket Technology
Červeně lakované brzdové třmeny, vpředu
Světlomety HD Matrix LED s Audi
Paket černé optiky
Zadní sedadla plus
Asistenční paket Tour
Multifunkční 3ramenný kožený volant s
Sleva pro akční paket Technology
Rezervní kolo se skládací pneumatikou
Nezávislé topení a ventilace
4zónová automatická klimatizace
Tažné zařízení
22" litá kola Audi Sport 10 paprsků
Střešní ližiny v černé barvě
Sada nářadí a zvedák
Bang & Olufsen 3D Premium Sound System
Zatmavená skla
Asistent hlídání mrtvého úhlu s Audi pre

Značkové financování na míru vašim potřebám

Poskytujeme značkové finanční služby dle vašich individuálních požadavků. Vyplňte nezávazně náš formulář, na jehož základě pro vás naši certifikování poradci zdarma připraví nezávislé finanční poradenství a pomohou vám s posouzením možností financování koupě vozu.

S námi můžete získat lepší vůz za stejné měsíční splátky. Sdělte nám svou představu a my se vám ozveme s nabídkou. U výše splátky určete, jakou částku chcete a můžete v budoucnu měsíčně splácet. Akontace představuje zvýšenou první splátku kupní ceny, která se odvíjí zejména od vašich současných úspor.

Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

PODOBNÁ VOZIDLA V NABÍDCE

  • Q8 SUV quattro 50 TDI 210 kW

    AUDI Q8 SUV quattro 50 TDI 210 kW

    Nájezd
    0 km
    Palivo
    nafta
    Motor
    50 TDI
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    2 699 001 Kč
    Obj. kód: O131002210
  • Q8 50 TDI 210 kW  Ušetříte 621 500 Kč

    AUDI Q8 50 TDI 210 kW

    Nájezd
    8 938 km
    Palivo
    nafta
    Motor
    50 TDI
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    2 280 000 Kč
    Obj. kód: O919V03029
  • SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

    AUDI SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

    Nájezd
    0 km
    Palivo
    benzín
    Motor
    4.0 TFSI
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    3 249 000 Kč
    Obj. kód: O631000981
  • SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

    AUDI SQ8 SUV quattro 4.0 TFSI 373 kW

    Nájezd
    0 km
    Palivo
    benzín
    Motor
    4.0 TFSI
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    3 299 000 Kč
    Obj. kód: O131002240
  • Q8 SUV quattro 50 TDI 210 kW

    AUDI Q8 SUV quattro 50 TDI 210 kW

    Nájezd
    0 km
    Palivo
    nafta
    Motor
    50 TDI
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    2 699 001 Kč
    Obj. kód: O131002225
  • Q8 Sportback S line 55 e-tron quattro 300 kW

    AUDI Q8 Sportback S line 55 e-tron quattro 300 kW

    Nájezd
    6 000 km
    Palivo
    elektro
    Motor
    55 e-tron quattro
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    2 449 000 Kč
    Obj. kód: O631000906
  • Q8 Sportback Advanced  55 e-tron quattro 300 kW Ušetříte 705 600 Kč

    AUDI Q8 Sportback Advanced 55 e-tron quattro 300 kW

    Nájezd
    3 300 km
    Palivo
    elektro
    Motor
    55 e-tron quattro
    Převodovka
    automatická
    Naše cena
    2 149 000 Kč
    Obj. kód: O531001191
NAŠE POBOČKY
 Moje poloha
Načítání mapy se nezdařilo
Loading...
Offline